Pozdravljeni in hvala za sprehod po naši spletni strani.

Moje ime je Tomaž. V svojem življenju sem že od nekdaj iskal izzive in jih sprejemal s odpitimi rokami. Tudi tokrat ne želim, da je drugače. Zato upam, da bom lahko skupaj z vami stopal na proti novim projektom in vašim zamislim vdahnil življenje…

Trenutno sem del ekipe, ki se ukvarja z organizacijo različnih dogodkov. Naša vizija je vedno znova pokazati nekaj novega, zanimivega in posebnega. V naši ekipi ima vsak svojo nalogo. Moja je ta, da poskrbim, da bo vaša vizija tehnično dovršena in bo vaš dogodek (pa naj bo to otvoritev, poslovna zabava ali kaj popolnoma drugega) z ozvočenjem in osvetlitvijo dobil vsebino, zgodbo in zaokroženo celoto tega kar ste želeli povedati.

Ker pa živimo v svetu kjer je vse v očeh opazovalca in se naša življenja vrtijo predvsem ali pa zelo veliko v takšnih in drugačni spletnih okoljih je ta stran, katero ste že (ali pa jo še boste) raziskali namenjena nečemu popolnoma drugemu, in sicer profesionalnemu fotografiranju s 360 stopinjsko kamero. Ste se izgubili v razlagi? Nič hudega. Berite dalje.

Mnogi od vas ste že kdaj uporabljali Google Maps ali natančneje Street View. Zadeva, kjer lahko preko spleta najdeš hišo dolgo izgubljenega sorodnika, ki te je povabil na rojstni dan, pa se ti niti približno ne sanja kje je doma, čeprav je on prepričan v nasprotno. No, nekaj podobnega vam ponujam na tej spletni strani, le da se za vas ne bom sprehajal po sosednji ulici, ampak bom s kamero ujel vašo nepremičnino, poslovni prostor oz. vse kar bi želeli deliti z obiskovalci, pa nimate časa, da vsak dan na široko odpirate vrata vaše hiše. Najbrž je že vsak od vas kdaj prodajal nepremičnino ali pa kaj druga in vsi vemo, da je poglavitno pri nakupu, stvar videti, jo začutiti in potrošnika prepričati z vizualnim.

V kolikor so vam stvari že malo bolj jasne, si sedaj predstavljajte naslednje - prodajate stanovanje in z mojo pomočjo boste potencialnim kupcem predstavili vaše stanovanje oz. vašo nepremičnino s pomočjo virtualnega sprehoda. Torej se bo kupec lahko iz udobja domačega naslonjača sprehodil skozi vaše stanovanje in si tako lažje predstavljal postavitev in razporeditev sob. Vam pa ne bo potrebno vsak dan znova sesati ali brisati prahu in na stežaj odpirati vrat vsakih pet minut…

Prepričali boste s sliko, potencialni kupec pa se bo že med ogledom počutil »kot doma«….